Portfolio

Back to portfolio categories

Brickell-Pollock House

A modest holiday house carefully sited in the West Coast bush, it comprises two building blocks, one containing the living area, the other bedrooms and ablutions.  A simple L shape configuration provides a sheltered outdoor living space to the north east. The fully glazed wall to the south west maximises both the view to the beach in the distance and the view into the trees in the foreground resulting in the living area feeling like it is suspended above the bush. Simple materials are carefully articulated with modest means.

Awards
NZIA Local Award for Architecture – Residential (2005)

 

 

assets/Uploads/Brickell-Pollock-Photo-1.jpg assets/Uploads/Brickell-Pollock-Photo-2.jpg assets/Uploads/Brickell-Pollock-Photo-3.jpg assets/Uploads/Brickell-Pollock-Photo-4.jpg assets/Uploads/Brickell-Pollock-Photo-5.jpg assets/Uploads/Brickell-Pollock-Photo-6.jpg
Icons made by Freepik, Balraj Chana, Google from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0